Vietimme kaupungintalolla lauantain kokoustaen.
Ruokatarjoilusta vastasi tietenkin Teatteriravintola ja päivän päätteeksi kävimme vielä katsomassa Punahukka -esityksen ensi-iltanäytöksen teatterissa. Suosittelen, loistava!
Ihanaa oli, sillä jos olisimme olleet alkuperäisen suunnitelman mukaan mökkeilemässä, mie olisin vastannut koko porukan ruokkimisesta...

Aamu alkoi brunssilla, jonka tarjoiluista en muistanut kuvaa ottaa... Mutta tarjolla oli pikkulihapullia, munakokkelia, paahtopaistia, graavilohta, maksapateeta, marinoituja kesäkurpitsan ja paprikan lohkoja, italiansalaattia tyyliteltynä ja vihersalaattia sekä teatterin omapaistamaa leipää. Makeana palana oli omppupiirakkaa. Varsinkin paahtopaisti suli kielelle!

911310.jpg

Lounaaksi minulla oli tälläistä kanapataa, toisten kanapadasta alempana kuva. Tässä oli perunaa, kanaa, tummaa kastiketta, parsaa ja sipulia. Tosi kanapitoinen ruoka, maistuva.
Lisäksi oli pannulla paahdettua vaaleata ja tummaa ravintolan omapaistamaa leipää.

911324.jpg

Jälkkäriksi oli hervottoman iso jätskiannos. Sisälsi mansikkaa, suklaata ja vanhanajan vaniljaa, kermavaahtonokareen ja tuoreita vattuja. Oli muuten kesän ekat tuoreena nauttimani vatut! Pienempikin annos olisi makeanhimon vienyt... Oli muuten aidot maut, eikä perinteisiä esanssipläjäyksiä.

911333.jpg

Muiden kanapadat oli sitten paljon värikkäämpiä ja ne oli vielä koristeltu seesaminsiemenillä... Joskus harmittaa olla niin monelle jutulle allerginen! Tuossa oli ainakin paprikaa ja porkkanaa ja noita siemeniä erona miun omaan annokseeni.

911320.jpg

Vastapäinen kaveri sai jätskin tilalle mustikkaherkun, jossa on joku mustikkaa sisältävä leivos, vaniljakastiketta sekä muutama vattu vielä koristeena. Taisi maistua, sillä katosi parempiin suihin alta aikayksikön.