746468.jpg

Pannari on aina taivaallista ja ohje toimii!
Tämä Ilosaarirockin jälkeisen maanantain pannari on jo kavereiden kanssa perinne, toistuihan se nyt toista kertaa jo...
Ensi vuonna rokin jälkeen viimeistään uusiksi pannarikestit, ellei kaverit tahdo pannaria jo aiemmin :) Hyvä seura, paras seura.

1 prk kermaviiliä
4 dl maitoa (voit laittaa 6 dl maitoa ja jättää kermaviilin pois, rahkakin soveltuisi)
4 kananmunaa
2½-3 dl vehnäjauhoja
½ dl sokeria
1 rkl vanilliinisokeria
½ rkl vaniljasokeria
½ tl suolaa
3 rkl öljyä

Sekoita kermaviili ja maito sekaisin, lisää kananmunat ja vatkaa tasaiseksi. Lisää jauhoja vähän kerrallaan ripotellen ja vatkaa paakut tasaiseksi. Mausta sokereilla ja suolalla, lorauta hieman öljyä sekaan ja anna turvota 30-60 minuuttia, mutta tämä ei ole täysin välttämätöntä.
Paista 225 asteessa kullanruskeaksi. Tarjoile lisänä hilloja ja kermavaahtoa, joka maustetaan vaniljaiseksi.

Rekorderligin Karviais-siideri on aivan mahtavan makuista, nam! Kiitos kavereille pannariseurasta, rokkiväsymys oli mukava kokea yhdessä :)