1146432.jpg

Sori huono kuva, ei ollut oma kamera matkassa...
Eli käytiin vanhempien ja mummon kanssa tänään kaupassa ja ostettiin sitten joulujuttuja ja nuo ruoat ja kotona tein samaan aikaan laatikot...
Nopeahkoa ja hyvää!

4 valkosipulimarinoitua broilerin filettä
n. 1 kg juusto-kermaperunoita (kaupan palvelutiskistä)
edam-juustoa
1 pss kermakastike-aineksia
1 dl vettä
2 dl maitoa
100 g mustapekka-juustoa (eli taitaa nykyisin olla viola mustapippuri)
ripaus tummaa kastikesuurusta
lisänä feta-oliivisalaattia

Laita uuni lämpeämään 225 asteeseen ja laita kanat vuokaan. Paiston puolivälissä lisää juustolla hunnutetut perunat vuoassa lämpeämään. Paista kullanruskeiksi.
Sekoita kastikeainekset nesteisiin ja anna kiehahtaa nopeasti. Lisää joukkoon paloiteltu juusto ja anna sulaa sekoittaen samalla.
Tarjoile ruoka salaatin kera.

Loistava nopea idea oli tuo kastikeaines+mustapekka! Kastike oli tosi maistuvaa ja kruunasi ruoan muutenkin, broiskufile toimii aina. Samalla oli kätevä tehdä laatikot, kun ei tarvinnut koko aikaa vahtia ruokaa.