356547.jpg

Tätä ruokaa piti tehdä erityislaatuiselle vieraalle, mutta jäimme suustamme kiinni ja ruoanlaitto unohtui. Huomenna varmaankin pitää tehdä jotain kanasalaattia, fileitä jäi nimittäin 3 yli ja pastaakin puolet.

4 kpl marinoituja broilerin rintafileitä
250 g tuorepastaa
öljyä
suolaa
1 prk Pirkka pippurikastiketta
2 rkl konjakkia
½ dl ruokakermaa
2 tl rakuunaa

Paista kanoja 250 asteessa parikymmentä minuuttia. Paiston loppuvaiheessa kiehauta kattilallinen hyvin suolattua vettä, keitä siinä pastaa noin 3 minuuttia. Valuta (ja huuhtele nopeasti) ja lorauta joukkoon vähän öljyä takertumisen estämiseksi. Kaada pippurikastike kattilaan, lisää joukkoon kerma, konjakki ja rakuuna. Kiehauta pastan keittoaika.
Tarjoa fileet tuorepastan ja kastikkeen kera, lisänä maistuu raikas salaatti.

HUOM : en pitänyt tuon pippurikastikkeen mausta, demi glacea käyttäisin tilalla.. no, kannattaa aina kokeilla kaikkea uutta ja olen kiitollinen, etten tarjonnut kastiketta vieraalleni... vaikka syötävää se siis olikin.