644692.jpg

Ostin lähikaupastani Valintaladosta Forssan Kaalikääryleitä, kun tuli joku nostalgiakohtaus.
Ainut vika oli se, että luin etiketin liian huolellisesti ja huomasin tuotteen sisältävän sian sydäntä. Mie en oikein osaa välittää sisäelimistä! Mutta rohkaisin mieleni ja ajattelin muita juttuja. Lisukkeeksi olisin ottanut myös puolukkahilloa, mutta se oli mennyt umpijäähän jääkaapissa...
Valintaladosta tarttui myös mukaani naudan ulkofilepihvit, joten huomenna pihvipäivä!


2 annosta
4 kpl kaalikääryleitä
1 prk kevyttä ruokakermaa
½ rkl tummaa siirappia

salaatissa oli lisänä hillosipuleita ja tummia viinirypäleitä, koristeena persiljatupsu

Ruskista kääryleitä voinokareessa paistinpannulla ja kun kaikki puolet ovat käsitelty, lisää pannuun ruokakerma sekä siirappi ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla kypsäksi ja kastike saostuu. Tarjoile salaatin kera. Ruokaisamman saat esim. perunamuusin avulla. Nam!