461772.jpg

Varttitunnissa valmista!

1 pkt fettucine-tuorepastaa

1 sipuli
1 prk minimaissia
1 prk Juustomestarin kastiketta (Valio)
½-1 dl oliiveja viipaloituna
1 rkl oliivilientä
mustapippuria
suolaa
oreganoa
valkosipulia myllystä
2 rkl sweet chili-kastiketta
1 dl punaleima emmentalia raasteena

Pilko sipuli melko isoiksi kuutioiksi ja kuullota se öljyssä pannulla. Lisää kolmeen osaan pätkityt valutetut+huuhdellut minimaissit ja anna lämmetä. Kaada juustokastike pannulle, lisää oliiviviipaleet ja mausta makusi mukaan. Lisää juustoraaste ja anna sen sulaa kastikkeeseen, tarjoile heti.
Keitä lisäksi suolavedessä fettucinea ja tarjoile lisukkeena salaattia.

HUOM: kannattaa käyttää vaikkapa paprikaa tuomaan väriä... aika vaisun näköinen ruoka, mutta hyvää oli.
Tuon juustokastikkeen kanssa sopisi varmasti tosi hyvin pinaatti tai parsakaali.