1110161.jpg

200 g naudan paistijauhelihaa
1 iso sipuli
½ punainen chilipalko
2 dl paseerattua tomaattia
1 dl vettä purkin huuhtomiseen
100 g valkosipulituorejuustoa
mustapippuria
suolaa
härkä-punaviinifondia
tomaattipyrettä turaus
oreganoa
pinnalle mustaleimaista emmentalia reilusti
lisukkeena eilistä papusalaattia

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää pannulle pilkottu sipuli ja chili. Anna kuullottua ja lisää paseerattu tomaatti ja huuhdo vedellä loputkin purkista pannulle. Anna muhia hetken ja mausta, lisää tuorejuusto sulamaan. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. Anna hautua spagetin keiton ajan, lisää kastikkeeseen tarvittaessa loraus vettä. Tee annos ja raasta päälle reilusti juustoa.

Tosi hyvää ja nopeata, sai käytettyä vanhaksi menevän tuorejuustopurkin näin pois. Eilistä salaattia tuli kyllä ihan kauhean iso annos tehtyä :D Sitä on vieläkin vähän jäljellä.