BANAANIKAKKU
1 kakkuvuoka

2 kananmunaa
2 kkp sokeria
2 banaania muussattuna
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
2-4 tl vanilliinisokeria
8 rkl kermaa (tai maitoa tai jotain muuta maitovalmistetta)
100-150g voisulaa (ohje sanoo 200g mutta tulee muuten liian rasvaista, eikä kakku nouse tarpeeksi, itse pidän tästä siis vähempirasvaisena!)
2 kkp vehnäjauhoja
kanelia maun mukaan, itse laitan reilusti

Sekoita kaikki aineet järjestyksessä kulhossa isolla lusikalla. Sekoitan kaikki taikinat aina Hackmannin isolla tarjoilulusikalla, ihan kuin kotona :)
Voitele ja jauhota kakkuvuoka ja kaada taikina tasaisesti vuokaan. Paista 200c 50-60min.
Parasta kakku on seuraavana päivänä jäähdyttyään ja suuremmalla porukalla tää kakku ei kyllä kovin kauaa kestä.
Veikkaan, että samalla ohjeella voisi tehdä mainiosti esim. porkkanakakkua!