lauantai, 18. marraskuu 2006
Riisisuklaa
Voi sitä riemua :) Paitsi parin tunnin kuluttua poika totesi, ettei halua riisisuklaata ainakaan kahteen vuoteen...
1 vaalea taloussuklaalevy
50 g kookosrasvaa
riisimuroja
Sulata mikrossa kookosrasva, jäähdytä hieman. Sulata mikrossa välillä sekoittaen suklaa isossa kulhossa, varo ylikuumentamasta! Tai voit tehdä sen vesihauteen päällä kattilassa, varo ettei suklaan joukkoon pääse pisaraakaan vettä tai pohja kosketa sulatusastiaa. Muuten suklaa muuttuu rakeiseksi = pilalla!
Sekoita kookosrasva sulatetun suklaan joukkoon ja lisää riisimuroja niin paljon, että koostumus on tarpeeksi kiinteä, muttei liian suklainen... Laita massaa joko muffinsivuokiin tai leivinpaperille nokareiksi ja jäähdytä esim. jääkaapissa. Nautitaan kylminä :)
Kommentit