Olin eilen Teatteriravintolassa juhlistamassa Joensuun Opiskelevien Porvareiden 40-vuotispäivää. Kyseessä oli iltapukujuhla ja etikettiä noudatettiin, vaikka nuoria olikin melkein kaikki juhlavieraat. Oli muuten hauskimmat juhlat missä olen koskaan ollut! Ilta jatkui tanssin ja jatkojen merkeissä Aurorassa. Siellä oli tarjolla pikkupurtavaa ja juhlat kestivät  aamuun asti.
Kiitos Jopolle ihanasta juhlasta ja puoluesihteeri Tujuselle hienosta juhlapuheesta!

Kuohuviini

Savukalakeittoa ja paahdettua ruisleipää
(kala- ja porkkana-allergisille salaattia)

Porsaan sisäfile-noisetteja
talon sinapista valmistettua kermakastiketta
perunaterriiniä
säräjuureksia

Creme Brulee ja marjoja
Kahvi
Konjakki/Vadelmalikööri

Juomaksi vettä ja talon viiniä
sekä snapsi


Tällä kertaa Teatteriravintolan ruoat ei kyllä oikein säväyttäneet, vaikka kaikki olikin hyvää. Koska olen allerginen mm. kalalle ja porkkanalle, olivat annokseni muista poikkeavat ja huomasin kyllä, että myös pienemmät. Kastiketta oli puolet vähemmän mitä muilla, joten possu oli vähän kuivaa. Säräjuurekset olivat kyllä vihanneksia, paprikaa ja kesäkurpitsaa. Creme brulee oli kivan täyteläinen ja marjat toivat siihen kivaa raikkautta. Ruoka oli aika perusmeininkiä, hyvää mutta ei yllättänyt millään tapaa. Kyllä Teatteriravintola on silti Joensuun paras ravintola!