495978.jpg

496308.jpg

Koska oli kiire saada ohje talteen, ylemmässä kuvassa on kakku vielä uunissa ja koostumuksestakaan en kypsänä siis tiedä yhtään mitään. Toinen kuva taas on epäonnistunut, mutta siinä se nyt sit ois paistettuna.
Kakku pääsee viemisiksi vanhempieni luokse, jonne suuntaan pääsiäiseksi. Olen normaalisti viikonlopun yöt kuitenkin töissä, mutta elintasopakoilemaan silti menen useammaksi päiväksi - ainakin näillä näkymin.
(Huomaa "tasainen" jauhotus vuoassa)

3 dl sokeria
2½ dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
1 rkl leivinjauhetta
1½ rkl vanilliinisokeria
1,25 dl voita sulatettuna/öljyä
2 kananmunaa
1½ dl vahvaa kahvijuomaa
100 g cappucino-suklaata (fazer)
3 minibanaania (chiquita)

Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka ja lämmitä uuni 175 asteeseen. Murskaa suklaa veitsellä tai leikkele palasiksi saksilla, kuten mie tein. Muussaa banaanit haarukalla lautasella ja vatkaa isossa mukissa kaksi kananmunaa, ei tarvitse siis vaahdottaa.
Sekoita kaikki kuivat aineet, siivilöi joukkoon kaakaojauhe. Lisää rasva, muussibanskut, suklaarouhe, vahva keitetty kahvi ja kananmunat. Sekoita vain sen verran, että taikina on tasaista. Ainakin minulla tässä vaiheessa taikina oli melko löysää...
Paista 175 asteessa alimmalla tasolla 50-60 minuuttia. Anna jäähtyä ennen kumoamista!
Voit koristella tomusokerihunnulla tai sulatetulla suklaalla raidoittamalla.

HUOM : tosiaan leivinjauhetta tulee ruokalusikallinen... 3 minibanskua oli hitusen reipas desilitra muussattuna, eli oiskohan yhdestä isosta  banaanista puolikas? kahvia keitin mittasuhteella 7 kauhallista kahvia, 3 kuppia vettä. cappucino-suklaa on juuri sitä, mitä Jennan lempparit-blogin Jenna lähetti minulle, kiitos! Ihanan makuista! vaikka taikina vaikuttaakin melko löysältä, koostumus oli täydellinen. ja maku - loistava. erittäin suklainen, hieman ehkä jäi kuitenkin liian raa'aksi sisältä tai sitten tuo vaan oli yksinkertaisesti niin raskas...