Vanhempien luona kävin syömässä viime viikolla ja isä loihti metsän antimista keittoa.
Kuva otettu kännykän kameralla, siksi surkea laatu.

1 pkt pekonia
1 l kantarelleja
2 sipulia
vettä
maustepippuria
suolaa
1 kasvisliemikuutio
3/4 pkt koskenlaskijaa
2 dl kermaa + suurustetta

Ruskista pilkottu pekoni omassa rasvassaan ja lisää joukkoon kuullottumaan hienonnetut sipulit. Anna hautua hetken ja lisää esikäsitellyt pilkotut sienet. Kaada seos kattilaan ja lisää vettä sekä kasvisliemikuutio. Anna kiehua hetken aikaa, lisää murusteltu juusto ja kerma + suurus, anna hautua lämmöllä ja mausta.
Tarjoa paahdetun leivän kera.

Todella hyvää ruokaa! Kantarellit ovat hyviä ja pekoni toi ruokaan potkua. Ja kun tietää, että sienet ovat omasta metsästä rakkaudella kerättyjä, niin mikäs sen parempaa :)