Iso kiitos Teille kaikille!
 
Blogissani on noin neljän ja puolen vuoden aikana käynyt huikeat jo yli 600 000 ihmistä! Pienestä omasta harrastuksesta on näköjään kasvanut muitakin kiinnostava blogi ja vakiokävijöitäkin tuntuu olevan mukavan paljon. Päivittäin ja säännöllisesti Cebicin keittiössä käy yli 450 kävijää vuodatuksen statsien mukaan ja nyt iltapäivästä kävi niin, että myös kaikkien aikojen päivittäinen kävijäennätys saa uuden ison lukeman (entinen reilu 650 kävijää on joka tapauksessa ylitetty jo tässä vaiheessa, yli 800 kävijää tänään) :)
 
Ilman teitä, rakkaat lukijat, blogiani tuskin enää olisi pystyssäkään! Jossain vaiheessa ruokablogeja syntyi kuin sieniä sateella ja oma motivaatio koki hienoisen laskun kaiken kiireen keskellä - riittääkö blogiini enää lukijoita jne. Onneksi niistä tuntemuksista on päästy yli, vaikka välillä arkikiireet ja huolet voivat bloggaustahtia hidastaa. Toivottavasti jaksatte tulla katsomaan kokkailujani jatkossakin ja olisi todella mukava saada myös palautetta teiltä. Olisiko teillä toiveita, ideoita, ruusuja tai risuja blogini suhteen? Vai oletteko tyytyväisiä blogiini ja kirjoituksiini? Haluaisin todella kuulla tuntemuksianne :)

Suomen suosituimmat ruokablogit 2010
 
Joulun alla Cebicin keittiö sai mukavan jouluyllätyksen - medianäkyvyyttä mittaava Cision (klikkaa Cisionia ja lue koko alkuperäinen juttu) listasi blogini vuoden 2010 neljänneksi suosituimmaksi ruokablogiksi Suomessa. Tunnustus tuntuu hienolta, sillä edessäni olivat upeat ja pitkäikäiset blogit Kinuskikissa, Hellapoliisi ja Pastanjauhantaa, viidennestä sijasta kymmenenteen löytyy myös tosi hienoja blogeja. Juttu on ilmestynyt jouluviikon jälkeen myös Umami.fi:ssä (<- linkki) ja pari tuntia sitten Iltalehdessä (<- linkki). Iltalehden uutisoinnin jälkeen ilmeisesti kävi niin, että tänne ryöpsähti kerralla hirmuisesti kävijöitä, joka taas sai aikaan 600 000 kävijämäärän rikkoutumisen ja päiväkohtaisen ennätyksenkin syntymisen :) Niin se homma etenee.
 

Nöyrästi ja rakkaudella kiittäen,
Cebic

 

 

Edit 5.1.2011:

Blogissani kävi eilen huikeat 2326 vierailijaa, joita sivuille ohjautui Iltalehden kautta 1538. Päiväkäyntimäärä poksahti siis reippaasti rikki. Hiljaiseksi vetää jopa tämän tädin... :) Kommentteja, risuja tai ruusuja, olisi kuitenkin mukava kuulla jotta voin kehittää blogiani jatkossa! Ilmeisesti arvonta olisi saanut myös näppäimistöt laulamaan... Hauskaa viikonjatkoa kaikille!