1897228.jpg

Nostalgialataus jatkuu. Samoin nopeus.
Tämä oli yksi lemppareista kotikotona ja pentuna. Harvemmin tätä oli tarjolla ja lienenkö aikoihin tätä syönytkään, kun ylipäänsä makkaraa tulee tosi harvoin ostettua.
Tuo sipuli on niiiiin hyvää, laitoin taas liian vähän!

1 pötkö HK:n sinistä
1 iso sipuli
suolaa
mustapippuria
makaroonia
perussalaattia

Leikkaa lenkki viipaleiksi ja sipuli puolirenkaiksi. Sipulia kyllä saa olla reilusti, kun se kutistuu niin paljon, vaikka alussa pannu näyttää hukkuvan sipuliin... Ruskista makkaraa tilkassa öljyä melko ruskeaksi ja lisää joukkoon sipulit. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile keitetyn makaroonin ja salaatin kera. Ja tämä annos vaatii pienen turauksen ketsuppia makaroonille ja töräyksen sinappia makkaralle.

Nopeata, helppoa ja hyvää. Tosin terveellistä tämä ei ole nähnyt, makkaratkin varmaan pärjäis ilman öljytilkkaa pannulla. Onkin varmaan ainut minkä paistan öljyn kanssa o_0 Ja tämän tulee olla tosi tosi ruskeeta, vaaleeks jäänyt ällerönvärinen lötkölenkki on kauheeta :D Niin a liian ohuet makkarasiivut hajoavat pannulla ja liian paksut taas eivät taivu "kupille", kuten nimi kertoo.