305088.jpg

muutama possun grilliulkofile (2 per syöjä esim)
½ pakettia MustaPekka-juustoa
öljyä tai voita tai niiden sekoitusta paistamiseen
salaattia lisukkeeksi
pari perunaa per syöjä

Ota pihvit sulamaan edellisenä iltana jääkaappiin, tai jos ne ovat jääkaappikylmiä, tuntia ennen paistoa huoneenlämpöön. Kuumenna pannu, mieluiten valurautainen, ja laita voita ja öljyä pannuun. Paista pihvejä muutama minuutti/puoli.
Tätä ennen olet toki jo valmistanut salaattia ja keittänyt muutaman perunan hyvinsuolatussa vedessä. Salaatti vaatii aivan ehdottomasti kesän uusia sipuleita, nippusipuleita!
Leikkaa pihvien päälle Mustapekkaa sulamaan ja tarjoile lisukkeiden kanssa.
Paras lopputulos tulisi grillillä ja muurikkakasviksilla, mutta sellaisia ihmeitä ei kerrostalo-asunnoissa yleensä ole...