Tein uudella tavalla maustettuja lihapullia. Tuli taas niitä pieniä söpöjä palloja yks pellillinen. Varmaan jotain 50 kappaletta. Kardemumman maku tuli kivasti esille ja ei muutkaan mausteet pahasta olleet. Tästä lähtien rupean aina raastamaan sipulin mureketaikinaan! Tulee ehkä hieman voimakkaammin maku esille ja onpahan pientä ja tasakokoista sitten... Näitä pullia voisi tarjota hyvin esim. illanistujaisissa.

400 g naudan paistijauhelihaa
1 prk kermaviiliä
2 rkl creme fraichea
1 pss sipulikeittoaineksia
1 punasipuli
1 kananmuna
1 dl korppujauhoja
1-2 tl kardemummaa
ripaus neilikkaa
ripaus inkivääriä
mustapippuria
oreganoa
garlic tabascoa

Sekoita kermaviilin ja creme fraichen joukkoon sipulikeittoainekset, raastettu punasipuli, korppujauho ja mausteet. Lisää jauheliha ja kananmuna, vaivaa taikina hyvin sekaisin.
Pyörittele pieniä lihapullia pellille ja paista 200 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Tein sitten vielä kastikkeen pullille ja pienen annoksen einesmuusia.

1 prk ruokakermaa
kuivattua sipulirouhetta
soijakastiketta
mustapippuria
tomaattipyrettä

Laita kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta, lisää valmiit lihapullat ja tarjoile.