466078.jpg

450 g valkosipulimarinoituja broilerin filesuikaleita
1 iso sipuli
1 prk vesikastanjoita
1 prk creme bonjour cuisine pippurisekoitusta/pippurituorejuustoa
3 dl vettä
valkosipulia myllystä/tuoretta puristettuna
suolaa
mustapippuria
rakuunaa

riisiä keitettynä ja salaattia

Ruskista broilerisuikaleet isossa kasarissa, lisää pannulle tilkka öljyä ja lisää sipulit kuullottumaan. Laita riisin keitinvesi kiehumaan tässä välissä ja lisää kanojen joukkoon pippurituorejuusto. Lisää hieman vettä, ettei kastikkeesta tule liian tönkköä ja kaada valutetut vesikastanjaviipaleet joukkoon lämpeämään. Mausta ja maista. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi ja tee lisukkeeksi salaattia.
Hyvää, helppoa ja nopeata!

HUOM : maku on jo pelkästään pippuri-cuisinessa melko vahva, että ei ihan sovi varmaankaan pikkulapsille. miun makuun pippuria on harvoin liikaa, joten lisäsin sitä melko runsaasti. suolaakaan ei kastike tarvinnut kuin ihan hitusen, kun juustossa ja riisissäkin sitä jo on.