1897179.jpg

Tätä ruokaa oli silloin tällöin kotikotona, kun jäi tähteeksi paljon makaroonia ja kaikilla oli jo nälkä. Muistuipa taas nostalgioidessani mieleeni,
kun makaroonia jäi eilisestä ruoasta yli ja ne kerkesivät jo kuivua osittain :D
Vaan tää kuuluu taas sarjaan "vanhemmat osaa paremmin".

makaroonia
maitoa
1 kananmuna
nokare voita

Kaada makaroonien päälle maitoa sen verran, että saat löysän "vellin". Kuumenna hetki ja riko joukkoon kananmuna. Lämmitä ja hämmennä soppaa koko ajan, ettei kananmuna paakkuunnu. Makaroonivelli on valmista, kun rakenne on hyytynyt kananmunan ansiosta. Tarjoile voinokareen kanssa.

Meinasin jättää jo leikin sikseen, kun isältä reseptiä tarkistelin. Kun tuota kananmunaa en tiennyt siihen laitettavan ja tuli ihan munakokkeli mieleen. Miun velli kyllä muistutti enemmän puuroa, oli liian vähän maitoa seoksessa ja taisin lämmittää sitä liian pitkään. Ja koska en oo edelleenkään tottunut ns. sellaisenaan hyla-maidon makuun, niin sekin varmaan vaikutti. Mutta hyväähän tää on ja halpaa varsinkin, sekä saa kätevästi käytettyä jämämakaroonit poies.